Auteur Topic: Modulebaan: bijeenkomsten en beurzen 2018  (gelezen 10723 keer)

Offline Modulebaan

  • Forumbeheerder
  • Berichten: 96
Modulebaan: bijeenkomsten en beurzen 2018
« Gepost op: 14 juni 2018, 18:20:53 »
Hallo,

Na een frisse herstart hierbij wat informatie over komende bijeenkomsten voor "modulisten". Zoals zoveel zaken www.modulebaan.nl betreft: veel is "work in progress"

Er wordt op dit moment (binnen "overleg") van gedachten gewisseld over de bijeenkomsten van dit jaar. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen onderlinge bijeenkomsten en beurzen waaraan we kunnen / willen deelnemen.

De eerste bijeenkomst staat gepland voor 30 juni "na Houten" en zal worden gehouden bij de v/d Valk in Houten. Aanvang 15:00u

Deze bijeenkomst is met name bedoeld als een "meet and greet". Verder zullen er lopende zaken besproken worden, zoals komende beursdeelnames en een schema voor bouwdagen.

Voor de nieuwelingen: Wil je meedoen aan een beurs, dan is deelname aan een bouwdag de enige verplichting die we hebben. De reden hiervoor is, dat we op deze dag alle bakken checken en testen. We stellen de baan op in zijn geheel en gaan testen. Bakken worden getest op elektrische verbindingen/aansluitingen, overgangen worden getest op potentiele oorzaken op ontsporingen etc... Daar willen we allemaal niet achter komen als een beurs begonnen is. Daar moet alles gewoon probleemloos rijden. Je bak hoeft echt nog niet 100% klaar te zijn tijdens de testdag. Ook als je niet meedoet met beurzen, ben je gewoon welkom om de testdag, ook met bak waar alleen rails op ligt. Ook dan kunnen we de elektrische aansluitingen etc. gewoon testen.

Doe je niet mee aan de testdag, dan heb je geen garantie dat je ook daadwerkelijk tijdens een beurs kunt deelnemen met je bak in de "rijdende baan". Blijkt je ongeteste bak tijdens een beurs voor problemen te zorgen, dan gaat je bak uit de rijdende baan en dien je er primair zelf voor te zorgen dat de problemen opgelost worden, natuurlijk wel met hulp vanuit de groep. Dan word je bak een demo "probleem oplossen".

Er kunnen kosten zijn verbonden aan de bouwdagen. Daarvoor krijg je dan eten en drinken. Meestal ligt dat ergens tussen de €4,- en €8,-. Allemaal te overzien.

Vragen en/of opmerkingen? Laat ons maar weten via modulebaan ( a ) modulebaan.nl
« Laatst bewerkt op: 20 juni 2018, 22:55:48 door Modulebaan »